BCD Travel tijdens ACTE Amsterdam, 23-25 oktober

‘Business unusual’ in plaats van ‘one size fits all’: dat is wat zakenreisprogramma’s nodig hebben.

‘Business unusual’ in plaats van ‘one size fits all’: dat is wat zakenreisprogramma’s nodig hebben. BCD Travel bespreekt zijn aanpak tijdens de Global Summit van de Association of Corporate Travel Executives (ACTE) in Amsterdam, 23-25 okt. Deelnemers kunnen de deskundigen van BCD Travel ontmoeten in de InterACTE-expositieruimte en de volgende sessies bijwonen:

Pulling Back the Covers – Finding the Best Lodging Strategy for Your Program

Woensdag 23 oktober, 15.45 uur

Menig travelmanager ligt wakker van de eindeloze hoeveelheid hotelcontent die toegankelijk is voor reizigers en de vele concurrerende leveranciers die deze content aanbieden. Tijdens de plenaire sessie zal Laura Kusto, Senior Director Hotel Solutions van BCD Travel, samen met andere experts uit de sector uitleg geven over enkele belangrijke spelers in de hotelbranche. De panelleden zullen de verdiensten van diverse inkoop-, boekings- en kostenbesparingsopties beoordelen

Build Your Store – Power up your Program Experience with Merchandising and Traveler Engagement

Donderdag 24 oktober, 15.00 uur

Shelley Fletcher-Bryant, Managing Consultant bij Advito, onderzoekt hoe merchandising de acceptatie van programma’s kan bevorderen en invloed kan uitoefenen op de manier waarop reizigers kopen. Zij legt travelmanagers uit hoe ze een ‘winkel’ kunnen opzetten die de eerste keus van reizigers is. Deelnemers krijgen een beter begrip van de gegevens en inzichten die aan de basis liggen van een merchandisingstrategie en ontdekken zelf hoe deze strategieën het succes van hotel- en luchtvaartprogramma’s vergroten.

Measuring the Quality of Your Travel Program

Vrijdag 25 oktober, 11.00 uur

Ryan Covey, Senior Director CSS Consulting van BCD Travel, belicht de meest interessante feiten uit Quality Management in Business Travel, een onderzoeksproject van BCD en ACTE. Travelmanagers zijn ervan overtuigd dat meer informatie over de reiservaring essentieel is. Toch is er weinig overeenstemming over de manier waarop begrippen als reizigerstevredenheid, betrokkenheid, stress tijdens de reis en het succespercentage van de reis gedefinieerd en gemeten moeten worden. Tijdens deze sessie wordt besproken hoe andere travelmanagers deze indicatoren van de reizigerservaring definiëren. Deelnemers ontdekken manieren om belangrijke kwaliteitsparameters nauwkeurig te meten en belangrijke partners en stakeholders te betrekken bij de verbetering van het reisprogramma in hun organisatie.

Kunt u de conferentie in Amsterdam niet bijwonen? Neem contact op met BCD Travel en ontdek hoe uw zakenreisorganisatie u kan helpen om uw doelen te bereiken.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.