BCD Travel voor vijfde keer verkozen tot Most Admired TMC

The Beat heeft na een peiling onder diverse zakenreisorganisaties BCD Travel voor de vijfde keer uitgeroepen als de Most Admired Travel Management Company. 

Tijdens de 10e jaarlijkse Beat Readers’ Choice Awards, gepresenteerd door de BTN Group, werden de resultaten bekend gemaakt van een peiling die eerder dit jaar onder lezers is uitgevoerd. In de peiling werd hen gevraagd welk bedrijf ze binnen elk van de zes categorieën (luchtvaartmaatschappij, hotel, autoverhuur, TMC, tech-provider en betaalsystemen) het “meest waarderen voor hun beleid, managementstijl en service aan zakelijke klanten”.

Lezers van The Beat werken onder andere in de zakelijke reisindustrie van bedrijven, TMC’s, luchtvaartmaatschappijen, hotels, wereldwijde distributiesystemen, technologische leveranciers, autoverhuurbedrijven, betaalsystemen, consultants, financiële analisten en media.

“BCD Travel is zo succesvol, omdat we onze mensen de tools geven om geweldige service te verlenen aan onze klanten. Dat we voor de vijfde keer Most Admired TMC hebben gewonnen, bewijst dat we naar onze klanten luisteren en op de juiste manier reageren: van oplossingen voor reisplanning en boeken tot onze uitgebreide hotelprogramma’s, analytics en betalings- en declaratieoplossingen”, zei BCD Travel President en CEO John Snyder. “We voelen ons uitermate vereerd dat onze collega’s en klanten onze inzet herkend hebben en voor ons hebben gestemd als Most Admired. We blijven ons inzetten voor superieure en innovatieve oplossingen voor zakenreizen over de hele wereld.” 

De Most Admired TMC-award is een van diverse accolades die BCD Travel in 2017 in ontvangst mocht nemen. In juni gaf een van onze vele tevreden klanten, defensiecontractant Raytheon, BCD Travel een Supplier Excellence Program EPIC Award voor 2017 vanwege uitstekende prestaties, bijdragen en ondersteuning van de wereldwijde zakenreisprogramma’s van de defensiecontractant. De jaarlijkse prijs erkent bedrijven die uitstekende klantenservice en operationele ondersteuning geven, terwijl ze Raytheon helpen om de belangrijkste doelen en initiatieven te behalen.

In augustus was BCD de eerste zakenreisorganisatie die de accreditatie van de internationale peoplemanagement-auditor Investors in People heeft aangevraagd én ontvangen. In september won BCD’s top HR Executive Christian Dahl Human Resources Executive of the Year tijdens de 2017 Stevie® Awards. Dahl werd bekroond voor de progressieve talentmanagementactiviteiten die het bedrijf onderneemt onder zijn leiderschap. Een hoeksteen van dat succes is het Confident Self-initiatief dat BCD’s zakelijke prioriteiten ondersteunt door het ontwikkelen van zijn mensen. BCD Travel staat tevens in de bovenste helft van de lijst voor 2017 van Forbes met Amerika’s 300 beste middelgrote werkgevers.