BCD Travel lanceert Connect, een digitale community voor klanten

Connect, het engagementplatform van BCD Travel, dient als bron voor best practices, productupdates en casestudy’s, onderzoek en whitepapers, industrietrends, ondersteuning, accountgegevens en meer.

BCD Travel klanten hebben nu een exclusieve digitale community voor samenwerking met elkaar en met BCD.

Connect, het engagementplatform van BCD Travel, dient als bron voor best practices, productupdates en casestudy’s, onderzoek en whitepapers, industrietrends, ondersteuning, accountgegevens en meer.

Bekijk Connect in actie

Een dynamische, digitale ervaring

“Bij BCD Travel doen we veel meer dan alleen maar zakenreisprogramma’s beheren. We zijn een betrouwbare adviseur voor onze klanten. Connect biedt onze klanten een dynamische digitale omgeving waarin ze kunnen samenwerken met BCD-experts in programma-optimalisering en technologie en collega’s met dezelfde interesses, en informatie en advies met elkaar kunnen delen over onze verschillende producten en oplossingen”, zegt Yannis Karmis, Senior Vice President of Product Planning and Innovation bij BCD Travel.

“Minstens even belangrijk is dat we met Connect directe feedback van onze klanten krijgen over allerlei onderwerpen. Op basis daarvan kunnen we onze best practices beter vormgeven; van technologische roadmaps en servicemodellen tot aan traveler engagement en program intelligence”, aldus Yannis Karmis.

Miriam Moscovici, Senior Director, Research and Corporate Innovation bij BCD Travel, beschrijft Connect als een “digitale samenwerkingstool die het leven van zakenreisprofessionals behoorlijk zal vergemakkelijken.”

Connect is nu al beschikbaar voor enkele klanten en wordt de komende weken geleidelijk aan uitgerold naar alle klanten in markten met eigen BCD-filialen.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing? We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.

Name(Required)
Opt in consent(Required)
This field is for validation purposes and should be left unchanged.