BCD Travel breidt wereldwijde service in Energy, Resources & Marine uit

Om een boorplatform in de Noordzee op kilometers afstand van de Noorse kust te bereiken, moet een ERM-werknemer soms wel twee vliegtuigen en een helikopter nemen. Er is vaak een hele dag nodig om aan het werk te gaan.

Werknemers die dagelijks naar kantoor gaan in een drukke stad als Los Angeles, Moskou of Sao Paolo, hebben het gemakkelijk in vergelijking met werknemers in de Energy, Resources & Marine (‘ERM’) sectoren. Om een boorplatform in de Noordzee op kilometers afstand van de Noorse kust te bereiken, moet een ERM-werknemer soms wel twee vliegtuigen en een helikopter nemen. Er is vaak een hele dag nodig om aan het werk te gaan.

BCD Travel wil de taken rondom het reizen en de logistiek voor bemanningsleden stroomlijnen en flexibele oplossingen bieden die makkelijk aan te passen zijn aan de markt. BCD breidt daarom zijn gespecialiseerde travelmanagement-service voor bedrijven in de ERM-sectoren verder uit.

“Dankzij onze geavanceerde eigen technologie, ons wereldwijde netwerk en onze toegewijde, 24/7 bereikbare servicecentra,  biedt onze ERM-service een zeer concurrerend aanbod voor de ERM-sectoren”, zegt Stewart Harvey, BCD Travel President EMEA. Zeker voor bedrijven die met behulp van één partner de aflossing van hun bemanningsleden efficiënter willen maken, de veiligheid van reizigers op riskante bestemmingen willen verbeteren en willen voorzien in de speciale behoeften van hun bemanning en zakenreizigers.”

Complexe service voor de Energy, Resources & Marine sector:

  • Een wereldwijd dienstenplatform dat is ontwikkeld om te voorzien in de uitdagende behoeften van ERM-bedrijven.
  • BCD’s reizigersplatform TripSource®, ontwikkeld voor elk type reiziger. Het zorgt voor betrokkenheid en overzicht dankzij reisschema’s, notificaties met relevante veiligheidsinformatie en de mogelijkheid om hotels te boeken conform het reisbeleid.
  • Datalevering aan externe noodhulpdiensten, zodat reizigers in nood, waar dan ook, gemakkelijker kunnen worden bereikt.
  • BCD’s business intelligenceplatform DecisionSource® voor dataverzameling en – analyse. Hiermee kunnen ERM-bedrijven inzichten verzamelen en betere beslissingen nemen over de reisuitgaven van bemanningsleden en andere reizigers.

Travelmanagers in de ERM-sector krijgen te maken met andere uitdagingen dan travelmanagers bij traditionele zakenreizen. Ze moeten kunnen inspelen op last-minute wijzigingen en hebben toegang nodig tot content die meestal niet beschikbaar is in het GDS. Ze moeten zich houden aan specifieke factureringseisen, moeten complexe logistiek regelen die verder gaat dan het traditionele aanbod van reisbureaus (zoals chartervluchten, bussen, helikopters) en hebben een zorgplicht voor medewerkers die meer verspreid zijn over de hele wereld dan in andere sectoren.

24/7-service voor onvoorspelbare reizen:

  • 24/7 beschikbaarheid van reisagenten om reizigers over de hele wereld te helpen bij het samenstellen en wijzigen van reizen.
  • Toegewijde en gespecialiseerde ERM-reisadviseurs via een boekingsplatform met aangepaste workflows voor elk type reiziger.
  • Toegang die verder gaat dan de traditionele GDS-content, zoals gespecialiseerde maritieme en offshore-content, regionale content, low-cost aanbieders en alternatieve accommodaties.
  • Reizigers traceren en in kaart brengen in verband met de zorgplicht, rekening houdend met nuances voor ERM.
  • Incidenten en risico’s in kaart brengen, reisalerts en toegang tot het Global Crisis Management team van BCD.

“Door de specifieke servicevereisten in de ERM-sectoren, vertrouwen die bedrijven doorgaans op zeer gespecialiseerde reisagenten die vaak handmatige processen hanteren en afzonderlijk van de zakelijke reisafdeling werken”, vertelt Amy Dalton, Senior Vice President bij BCD Travel en verantwoordelijk voor de ERM-service. “BCD Travel investeert in technologieën voor de automatisering en verbinding van traditionele zakenreisbehoeften en de logistieke zaken die gepaard gaan bij de aflossing van een bemanning. We kunnen de service voor crews en zakelijke reizen in één programma combineren, zodat onze klanten minder werkdruk ervaren en geld besparen dankzij efficiëntere activiteiten.”

Neem contact met ons op voor meer informatie over het ERM-aanbod van BCD Travel of ga naar www.bcdtravel.com/erm.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.