airberlin prijsvraag

Doe mee aan de airberlin prijsvraag en maak kans op 2 gratis vliegtickets naar New York.

airberlin Business Class: met comfort en service naar verre bestemmingen

gestaucht_fett_abcom_4c_n [Konvertiert]

Op vluchten van airberlin van Düsseldorf naar de VS (o.a. non-stop Miami, Los Angeles en New York), de Caribbean en de Verenigde Arabische Emiraten (o.a. non-stop Abu Dhabi) reizen passagiers in de Business Class uiterst comfortabel en met excellente service.

100% fullflat voor exclusief reiscomfort

In alle langeafstandstoestellen van airberlin is de Business Class uitgerust met 180° full flat seats inclusief massagefunctie – voor een summum aan comfort. Door de configuratie met in totaal 19 stoelen in de opstelling 1-2-1 per rij, hebben alle passagiers direct toegang tot de gang. De Business Class seats bieden optimaal privacy en gelegenheid om te werken en te relaxen.

Genot voor fijnproevers

Exquise gerechten, tussendoortje, vers fruit: passagiers in de Business Class kunnen op ieder moment van de persoonlijke service aan boord genieten. Met een grote selectie aan softdrinks, alcoholische dranken en koffiespecialiteiten komt airberlin aan de wensen van reizigers tegemoet.

Ruime bagagevrijdom en meer

Voor de Business Class geldt een bagagevrijdom van twee stuks bagage met elk een gewicht tot 32 kg. De bagage wordt voorzien van een priority label. Bovendien kan gratis een tweede stuk handbagage van max. 8 kg worden meenemen. Verder kunnen Business Class-passagiers onder meer gebruik maken van een luxueuze chauffeurservice bij vluchten van, naar of via Abu Dhabi en hebben zij op vele luchthavens toegang tot exclusieve lounges inclusief meer dan 550 oneworld® premium-lounges over de hele wereld.

Prijsvraag:

Geef het antwoord op de volgende twee quizvragen en maak kans op 2 tickets Düsseldorf – New York (JFK).

1. Noem 2 features van de airberlin Business Class.
2. Noem 3 bestemmingen in de VS die met airberlin non-stop vanaf Düsseldorf bereikbaar zijn.

Mail het juiste antwoord voor 31 oktober 2014 naar de redactie van BCD Travel.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.