Lufthansa lisää tarjontaansa sekä pohjoiseen että etelään

Tulevana talvena Lufthansan asiakkaat voivat lentää Frankfurtista, ilman välilaskuja, kahteen uuteen kohteeseen Lapissa. 26. Marraskuuta 2016 alkaen Lufthansa lentää lauantaisin Tromssaan (Norja) ja 17. Joulukuuta 2016 alkaen, myös lauantaisin, Ivaloon. Näiden lisäksi Lufthansa tuplaa lentojensa määrän München-Kittilä-reitillä. Yhtiö tarjoaa siis ensimmäistä kertaa historiansa aikana peräti kolme houkuttelevaa matkakohdetta pohjoisimmassa Euroopassa, jonka suosio talviurheilun ystävien keskuudessa on huipussaan.

lufthansa_topimage2Suomen Ivalo on Euroopan Unionin pohjoisin lentoasema ja mielletään “porttina pohjoiseen”. Se on yksi kauneimmista talviurheilu-alueista Pohjois-Lapissa. Ivaloon lennetään Airbus A319 – konetyypillä jossa on 138 paikkaa kahdessa luokassa.

Lufthansa palaa myös 2. Joulukuuta 2016 alkaen reitille Frankfurt – Kapkaupunki. Laakeahuippuisen pöytävuoren juurella sijaitsevaan satamakaupunkiin yhtiö lentää keskiviikkoisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Johannesburgin jälkeen, Kapkaupunki on Lufthansan tärkein Eteläafrikkalainen kohde. Yhdessä Star Alliance-partnerinsa South African Airwaysin kanssa yhtiö tarjoaa lukuisia yhdistelmämahdollisuuksia alueella.

Kapkaupunkiin lennetään Airbus A340-300 -konetyypillä, jossa on 279 paikkaa Business- Premium Economy- ja Economy-luokissa.