Comet Consular Services | Viisumihakemukset ja -palvelut

BCD Travelin yhteistyökumppani Comet Consular Services voi auttaa viisumihakemuksen hankinnassa mihin ikinä matkustatkin.

Jos et ole meidän asiakkaamme, voit käydä yhteistyökumppanimme nettisivuilla. Kaikki käytännön asiat hoidetaan suoraan Cometin kanssa, mikä tarkoittaa, että kaikki asiakkaan ja Cometin välinen yhteys tapahtuu suoraan,  ilman meitä. Laskutuksen voi hoitaa kahdella eri tavalla:

  • Comet  lähettää laskun suoraan asiakkaalle/yritykselle.
  • BCD Travelin kautta: Palvelumaksu 15,00 € veloitetaan Cometin palvelun laskutuksesta.

Tietoa palvelusta, esitteet sekä hakemuslomakkeet löytyvät täältä: Tietoja viisumitilauksesta Cometin kautta

Jos laskutus halutaan BCD Travelin kautta, laskutus tapahtuu asiakkaan/yrityksen normaalin käytännön mukaan (matkatili, luottokortti). BCD Travel ei ota kantaa viisumilaskutuksen summaan, sillä BCD Travel ei ole tietoinen asiakkaan ja Cometin välisistä sopimuksista. Kaikki kysymykset laskutusta koskien tulee osoittaa Cometille. BCD Travel ei ole vastuussa mistään oikeudellisista seuraamuksista, vaan voi ainoastaan tehdä ”läpilaskutuksen” asiakkaan matkatilille tai luottokortille Cometin lähettämän laskun mukaan. Palvelumaksu tästä palvelusta on 15€/laskutus.

Viisumi – nopeaa ja yksinkertaista

BCD travel on tehnyt sopimuksen Comet Consular Servicesin kanssa, joka tarjoaa laajan valikoiman viisupalveluita muun muassa e-viisumeita USAan, Kanadaan ja Intiaan. Cometilla on yli 30 vuoden kokemus yritysasiakkaiden viisumeiden hankinnassa ja on Pohjoimaiden markkinoiden johtava yritys. Cometilla  on viisi omaa toimistoa sekä todella vahva maailmanlaajuinen verkosto. Otamme vastaan ja tarkistamme passit sekä muut  dokumentit – voimme auttaa myös laillistamaan muitakin dokumentteja ja käännöksiä – toimitamme ne suurlähetystöihin tai tarvittaessa muualle ja palautamme dokumentit takaisin – joustavasti ja turvallisesti.

Sinä saat:

  • Enemmän aikaa muihin tehtäviin
  • Pienemmät kulut
  • Pystyt pitämään määräajat helpommin
  • Apua asiakirjojen laillistamisessa ja kääntämisessä
  • Vaatimuksenmukaisuus – Meidät on sertifioitu vuosittain
  • Vain yhden laskun – yksinkertainen hallinnointi

Comet voi luonnollisesti lähettää passit tai dokumentit eri puolille maailmaa turvallisten ja hyväksyttyjen kumppaneiden avulla. Tilaa täältä ja maksa kortilla, kun viisumisi on valmis. Mikäli haluat viisumikulut laskutettavan BCD Travelin kautta, ilmoita tästä Cometille ja ilmoita samalla myös BCD Travelilta saamasi varaustunnus. BCD Travel veloittaa palvelusta 15 euron palvelumaksun.

 


Etkö vielä ole BCD Travelin asiakas? Ole hyvä ja klikkaa tästä.