BCD Travel astuu uuteen aikaan ja muuttaa uusiin toimitiloihin!

BCD Travel muuttaa uusiin toimitiloihin Ruoholahteen lokakuun lopussa! Uusi osoitteemme on Porkkalankatu 3, 00180 Helsinki.

Kiinteistö tunnetaan paremmin ”Kemira-talona”, mutta nykyisin se toimii useamman eri yrityksen toimipaikkana Kemiran lisäksi. Meillä on ilo saada toimitilamme talon 2. kerroksesta täysin meidän tarpeitamme varten rakennettuna sekä viimeisteltynä uusimman BCD Travelin brändin näköiseksi.

Me BCD Travelilla olemme nyt erittäin innoissamme kaikesta viimeaikaisesta positiivisesta kehityksestä Suomessa; uudesta pohjoismaisesta johdostamme, yhdistetyistä organisaatioista TicketBiz’n kanssa, mahtavista lokaaleista rekrytoinneista sekä kaikesta saamastamme runsaasta huomiosta alan julkaisuissa, yhteistyökuvioissa ja sosiaalisessa mediassa!  Ja nyt muutto uusiin tiloihin! Nämä kaikki antavat positiivista potkua ja mahdollistavat uuden suunnan BCD Travelille Suomessa, yhdessä ihanien asiakkaittemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Pysykää kuulolla, jaamme lisää tietoa muuttoprojektistamme syksyn kuluessa. Ja kutsumme asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme tietysti tupaantuliaisiin, kunhan sen aika koittaa!

Voimaannuttavaa syksyä meille kaikille,
t. Nina, BCD Travel Commercial Director Suomi