Video: Sådan bekæmper forretningsrejsende børnemisbrug

BCD Travel har sammen med den internationale interessegruppe ECPAT udgivet en video for at oplyse forretningsrejsende om advarselstegnene på børneslaveri eller seksuel udnyttelse af børn. Budskabet: Vend ikke det blinde øje til.

Forretningsrejsende kan hjælpe med at bekæmpe børneslaveri og seksuel udnyttelse af børn rundt om i verden. Vend ikke det blinde øje til.

Mere end 40 mio. mennesker verden over befinder sig i slaveri, og en fjerdedel af dem er børn. BCD Travel har sammen med den internationale interessegruppe ECPAT udgivet en video for at oplyse forretningsrejsende om advarselstegnene på børneslaveri eller seksuel udnyttelse af børn. Budskabet: Vend ikke det blinde øje til.

BCD’s samarbejde med ECPAT, som står for End Child Prostitution And Trafficking, begyndte i 2018. Erhvervsrejsebureauet deltager også i The Code, som er et rejsebrancheinitiativ med flere medlemmer. The Code opfordrer medlemmerne til at stille læringsværktøjer til rådighed og støtte initiativer for at sætte en stopper for seksuel udnyttelse af børn.

Som et af de førende globale erhvervsrejsebureauer har BCD en enestående mulighed for at gøre en forskel. Menneskehandlere benytter sig ofte af fly, tog og biler til at transportere ofre, og de bruger hoteller som steder, hvor de udnytter ofrene. BCD bruger sin indflydelse til at skabe opmærksomhed blandt virksomheder, leverandører og forretningsrejsende ved bl.a. at:

  • oplyse sine egne medarbejdere om, hvordan man opdager og anmelder tegn på børnemisbrug
  • opfordre kunder til at tilmelde sig ECPAT og engagere deres rejsende i, hvordan de kan være med til at gøre en forskel ved at genkende og anmelde denne slags kriminalitet
  • samarbejde med andre i rejsebranchen om initiativer, der kan hjælpe med at bekæmpe børneslaveri og -misbrug.

Vil du vide mere? Se denne mere dybdegående video Passport to Freedom fra Sabre om, hvordan man genkender og anmelder menneskehandel. Og lyt til det 10 minutter lange interview fra The Company Dime med Michelle Guelbart fra ECPAT om, hvad du kan gøre for at hjælpe.

Hvis du oplever tegn på børnemisbrug under en rejse, må du ikke ignorere det.
Bliv klar over, hvordan du anmelder det.

 

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.