Travel Risk Survival Kit: Forbered dig på risici

Få praktiske tip, succeshistorier og afprøvede løsninger til håndtering af risici forud for forretningsrejser og overholdelse af omsorgspligten.

Travel managers mener, at risiciene forbundet med rejser stiger. Og forretningsrejsende siger, at deres virksomheder ikke gør nok for at beskytte dem. Det kan BCD Travels Travel Risk Survival Kit hjælpe med.

Den nye publikation, der er den seneste i BCD’s Inform-serie, beskriver de risici og usikkerheder, som forretningsrejsende står over for i dag. Den byder på praktiske tips, succeshistorier og afprøvede løsninger, der kan mindske økonomiske, geopolitiske, sundhedsmæssige, sikkerhedsmæssige og cyberrelaterede risici.

Se, hvordan teknologi bygger bro i forbindelse med omsorgspligten, og spørg, hvordan BCD kan hjælpe med at beskytte mod nye risici.

Hent Travel Risk Survival Kit for at få mere at vide om vigtige emner, herunder:

  • Brexit – Storbritanniens udtræden af EU skaber usikkerhed og risici i forbindelse med forretningsrejser. Rejsendes rettigheder til at krydse grænser kan blive ændret, og det samme gælder aftaler om alt fra lufthavne til mobiltelefoner. Denne usikkerhed kan skubbe Europas næststørste økonomi ud i en recession, der kan brede sig.
  • Politiske ændringer – Utilfredshed blandt borgere i hele verden fører til valgresultater, der sætter tingenes tilstand på den anden ende. Disse politiske ændringer medfører uro, der gør forretningsrejser mere komplicerede og farlige. Vær opmærksom på stigninger i antallet af demonstrationer og terrorisme.
  • Cyberangreb – Forretningsrejser er komplekse og indbyrdes forbundne på globalt plan. Konsekvenserne af et cyber​angreb kan være omfattende, især hvis det er rettet mod flyselskabers eller lufthavnes drift. Virksomheder og deres rejsende kan tage forholdsregler for at beskytte sig mod folk med onde hensigter.
  • Naturkatastrofer og sygdom – Vejrbegivenheder forstyrrer rejser med større kraft og kortere varsel. Spredning af sygdomme gør rejser mere risikable – selv til destinationer, der tidligere blev anset for at være “sikre”. Det har aldrig været vigtigere at kunne kommunikere med rejsende under en krise.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.