SUN-AIR | Rutenyheder

En ny rute og lukning af to ruter.

Fredag den 15. april markers åbningen af SUN-AIRs nye ruter mellem Billund og Aalborg til Humberside (HUY) på den engelske østkyst.

Ruten har to ugentlige returafgange på fredage og søndage. Ruten opereres med selskabets komfortable Dornier Jet, og som på alle øvrige SUN-AIR afgange tilbydes fuld inflight service, ligesom bagagen naturligvis også er inkluderet.

SUN-AIR planlægger at tilbyde yderligere en til to ugentlige afgange i løbet af efteråret.

Kontakt dit sædvanlige BCD Travel kontor og hør mere om flytider og priser for den nye rute…

Stockholm Bromma er nu også online

SUN-AIR har længe arbejdet på at kunne tilbyde samme online muligheder fra Stockholm Bromma som fra selskabets øvrige destinationer. Tingene er nu faldet på plads, og det betyder, at passagerer kan checke ind online, bruge mobile boarding pass, foretage seat changes osv. fra British Airways app’en eller på ba.com/managemybooking.

Alle SUN-AIR destinationer er dermed online og kan tilbyde alle beskrevne online servicemuligheder (checke ind online, bruge mobile boarding pass, foretage seat changes osv. fra British Airways app’en eller på ba.com/managemybooking).

Indstilling af Billund – Bruxelles samt Aalborg – Stavanger

SUN-AIR har besluttet at indstille to ruter, nemlig Billund – Bruxelles samt Aalborg – Stavanger. Sidste flyvning foretages fredag den 29. april 2016.

Stavanger: Oliekrisen og manglende økonomiske grundlag er den direkte årsag til lukningen af Stavanger-ruten.

Bruxelles: Den nuværende situation (efter terroraktionen den 22. marts) har desværre bevirket, at SUN-AIR ikke har fået tildelt de normale slottider. Det betyder, at det ikke er muligt at tilbyde det sædvanlige produkt med to daglige afgange. SUN-AIR har derfor valgt at indstille Bruxelles-ruten og i stedet se på andre muligheder. Skulle situationen ændre sig, er SUN-AIR dog klar til at genoptage operationen af begge ruter.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing? We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.

Name(Required)
Opt in consent(Required)
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.