Sådan stiger du i graderne som kvinde

Når man skaber en arbejdsplads, hvor kvinder har succes, gør man noget rigtigt og noget smart, lyder det fra Kathy Jackson, der er en af BCD Travels øverste kvindelige ledere. Hendes LinkedIn-opslag sætter fokus på erhvervsrejsebureauets rapporterede fremskridt i den seneste Sustainability Update.

Det er en simpel ligning: Ifølge BCD Travels Kathy Jackson genererer det mere forretning, når man skaber flere ledermuligheder for kvinder.

“Det er ikke alene det rette at gøre, det er også smart at hjælpe kvinder med at fremme karrieren,” mener Jackson, der startede som travel manager for over 30 år siden. Hun er nu Executive Vice President for det globale erhvervsrejsebureau og sidder i virksomhedens ledelse.

“Jeg ved, hvor hårdt jeg har arbejdet for at nå dertil, hvor jeg er i dag, og jeg ser det samme drive i de kvinder, der er på vej op nu hos BCD. Deres succes afspejler vores fremtid,” skrev Jackson i et LinkedIn-opslag, som sætter fokus på CSR-fremskridtet beskrevet i virksomhedens seneste Sustainability Update.

Kvinder udgør nu den største andel af de medarbejdere, der uddannes til lederstillinger hos BCD. “Mangfoldighed spiller en stor rolle for en virksomheds succes”, skrev Jackson. “BCD ønsker at rekruttere, fastholde og forfremme personer, der kan hjælpe med at sikre virksomhedens vækst og udvikling.”

Få mere at vide om, hvordan BCD Travel udvikler en bedre arbejdsplads, virksomhed og verden i den seneste Sustainability Update

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.