Advito 2018 Industry Forecast

Advitos 2018 Industry Forecast forudsiger tendenser for forretningsrejser


Endnu ikke kunde hos BCD Travel? Klik venligst her.

 

Advitos 2018 Industry Forecast forudsiger en beskeden stigning i globale hotelpriser samt øget flytrafik, der vil have minimal indflydelse på flypriserne, bortset fra markeder hvor efterspørgslen er størst. Den årlige gennemgang fremhæver også et voksende problem i forbindelse med manglende tilgængelighed på hoteller til ønskede priser, tilbagevendende problemer med sikkerhed og risiko hos de rejsende, samt nye udfordringer relateret til nye NDC standarder. Derudover undersøges nye tjenester med potentialet til at tilbyde rejsende fordele ved hjælp af machine learning.

Udfordringer med tilgængelighed af hotelpriser fortsætter
En af de største udfordringer for virksomheders indkøbs- og rejseafdelinger er tilgængelighed af hotelpriser – et problem, der fortsætter i 2018. Da hoteller bliver mere sofistikerede i deres teknikker inden for udbyttestyring (yield management techniques), er forretningsrejsende i stigende grad ude af stand til at finde og booke hotelværelser til de ønskede priser. Advitos research afslører, at dette var tilfældet i 24 procent af tilfældene på globalt plan og 33 procent blandt europæiske hoteller. Virksomheder, der bruger standardiserede systemer i forhold til hotelpriser, audits på tilgængelighed af oplyste hotelpriser og løbende sikring af hotelpriserne vil have bedst mulighed for at tackle udfordringen mest effektivt. 

“Der er et stort potentiale til at opnå besparelser og større tilfredshed hos virksomheder, der rejser meget, når de booker hoteller til forretningsrejser. Dette både ved at benytte korrekte bookingsystemer til at finde de rigtige hotelpriser og med hjælp fra personlige rejsekonsulenter hos professionelle erhvervsrejsebureauer, der ved, hvordan man gør. BCD Travel lancerer snart en hotelbooking feature i TripSource til de nordiske markeder, hvilket vil gøre det endnu nemmere at hjælpe de rejsende i den rigtige retning, når de leder efter og booker hoteller til deres forretningsrejser”, siger Anders Lau Nielsen, Director of Client Management Nordics hos BCD Travel Denmark.

Bob Brindley, vice president and principal, Advito

Markedsføring af NDC-standarder accelererer
Startende i 2015 begyndte flyselskaber at opfordre Travel Management Companies (TMC’er) og deres fælles erhvervskunder til at overflytte aktiviteterne til nye direkte bookingkanaler ved hjælp af IATA’s NDC-standarder (New Distribution Capability), som gør det muligt for flyselskaber at præsentere faste pakker i stedet for, at valget udelukkende er baseret på pris. Indførelse af tillæg for bookinger foretaget via ikke-direkte kanaler er ved at blive standardpraksis; en tendens, der forventes at accelerere. 

”Ved at låse sig fast i NDC-aftaler er en af de største risici, at virksomhederne kan reducere deres langsigtede forhandlingsstyrke. I øjeblikket er en af de store styrker i en GDS dens samling af indhold, hvilket muliggør sammenligning mellem leverandører”, siger Bob Brindley, Vice President hos Advito, der er det globale rejsekonsulentfirma bag det årlige studie. 

Bekymringer om risiko og sikkerhed varer ved
Geopolitik og terrorisme har tilføjet nye dimensioner til at rejse, hvor flere rejsende udsættes for risiko. Områder, der skal overvåges i det kommende år, omfatter forværrede diplomatiske forbindelser mellem USA og Rusland og eskalerende spændinger på den koreanske halvø. Rejser kan også blive vanskeligere, hvis visum- og indvandringsbestemmelserne ændres, og hvis sikkerhedsmyndigheder forsøger at sikre rejsende fra mulige trusler med tiltag som forbud mod elektroniske enheder ombord på fly. Fordi det er umuligt at forudsige, hvornår og hvor terrortrusler eller naturkatastrofer opstår, bør virksomheders rejseafdelinger fortsætte med at overvåge globale nyheder, udforske teknologiske løsninger, der forbedrer kommunikationen med de rejsende, og sørge for at tage ansvar for de rejsende og træne dem i, hvordan man reagerer, hvis en uforudset hændelse sker. 

Machine learning producerer besparelsesfordele
Tredjepartsleverandører bruger nu machine learning til at levere fordele til de rejsende, hvilket tilføjer værdi ud over deres oprindelige formål (at lære kunderne bedre at kende). Denne teknologi anvendes nu for at hjælpe virksomhederne med at spare penge og reducere stress fra rejsende gennem applikationer som forudsigelig prisfastsættelse, prognosticering af risikoen for flyforsinkelser og ombooking af flyvninger efter køb af billetter. Sådanne fremskridt giver kontrollen tilbage til de rejsende og hjælper dem med at træffe klogere og bedre beslutninger i forbindelse med rejsen.

Download en kopi af Advitos 2018 Industry Forecast ved at klikke her.


Endnu ikke kunde hos BCD Travel? Klik venligst her.