3 navigationsapps til forretningsrejsende

Vi spurgte en række personer, der rejser meget, hvilke apps de anbefaler til forretningsrejser.

Fra rutevejledninger til kort over undergrundsbaner – forretningsrejsende sætter deres lid til navigationsapps, når de skal finde vej på rejsen. Men hvilke apps er bedst? Vi spurgte en række personer, der rejser meget, hvilke apps de anbefaler til forretningsrejser. Her er favoritterne:

Naviger offline i hele verden: Here we go

Offlinenavigation er det helt store plus ved den gratis navigationsapp “Here we go”. Brug den online, når det er nødvendigt, og gå offline, når du ikke behøver netadgang. Den giver forretningsrejsende mulighed for nemt at navigere uden at generere store udgifter til mobildata. De personlige data beskyttes, når man navigerer offline.

Appen kan bl.a. byde på rutevejledninger til bilister, fodgængere og bus- og togpassagerer. Men vær opmærksom på, at denne funktion giver adgang til brugerdata.

Klassikeren: Google Maps

Google Maps-brugere sætter pris på den høje nøjagtighed i denne gratis app. Appen kan give rutevejledninger til både bilister, fodgængere og cyklister. Offentlig transport kan også inkluderes i ruteplanlægningen, og i nogle tilfælde kan uregelmæssigheder i trafikken vises i realtid. Google Maps får gode karakterer for rutevejledning og trafikmeldinger i den aktuelle navigationstest fra den tyske forbrugerorganisation Stiftung Warentest.

En stor fordel er muligheden for at bruge kort offline, da det forhindrer Google i at få adgang til brugerdata. Den eneste ulempe er, at Google Maps’ omfattende funktioner kun er tilgængelige, når Google kan få adgang til dataene.

Navigationsapp med socialt fællesskab: Waze

Waze er en gratis GPS-baseret navigationsapp til bilister. Dens særkende: Den er fællesskabsbaseret. Waze-fællesskabet med 100 millioner brugere fra hele verden deler aktuelle crowdsourcede trafikinformationer som fx trafikpropper eller ulykker i realtid. Brugerne lader appen være tændt, mens de kører, så den kan fange trafikopdateringer på kortet i realtid. Kortene redigeres konstant af frivillige, så Waze kan vurdere trafiksituationen og give rutevejledning. En integreret lydafspiller giver brugerne mulighed for at lytte til musik eller podcasts via Waze.

Waze er altid online og bruger derfor løbende data og dræner hurtigere telefonens batteri i forhold til apps med offlinefunktioner. Ifølge Stiftung Warentest tilgår Waze både bruger- og enhedsdata.

Vores løsning til enklere forretningsrejser: TripSource

Det er ikke udelukkende en kortapp, men TripSource® har også kort og rutevejledninger, der gør det nemt for rejsende at finde rundt. BCD Travels prisbelønnede mobiloplevelse er tilgængelig som app eller i computerudgave og guider forretningsrejsende gennem alle aspekter af deres rejse. Den viser individuelle kort med bekræftelsesnumre, telefonnumre, adresser og et kort, hvis rejsende har brug for rutevejledning. De kan se hoteltype, tilgængelighed, pris og beskrivelser på et kort med zoomfunktion, der giver adgang til yderligere detaljer. Derudover giver TripSource forretningsrejsende øjeblikkelig adgang til rejseoplysninger, hotelbookinger, opdateringer om flyrejser, risikovurderinger for destinationer og deling af rejseplaner – og sørger for, at alle disse oplysninger er i overensstemmelse med virksomhedens rejsepolitik.

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.