10 tips til bæredygtig pakning

Gode tips til forretningsrejsende: Ved at begrænse mængden af tøj og andre genstande, du pakker til forretningsrejser, sparer du ikke blot tid og besværet med tunge tasker, du er også med til at beskytte miljøet. BCD Travel giver her 10 tips til at pakke både smart og bæredygtigt.

Forretningsrejsende kan også være bæredygtige, når de pakker og rejser i forbindelse med arbejde. Her kommer BCD Travels 10 anbefalinger til smart og bæredygtig pakning, der berør alt fra det, du pakker, til bagagetype og selve rejsen.

  1. Vælg den rette bagage

Vælg kufferter og tasker, der er lavet af slidstærke, holdbare materialer. Se også efter bagage, der er lavet af genanvendte materialer, og find fabrikanter, der tilbyder reparationer. Jo længere din bagage holder, desto mindre chance er der for, at den ender på lossepladsen.

  1. Drop plastindpakningen

Lad være med at pakke bagagen ind i plastfilm, der kun kan bruges én gang. Brug i stedet et genanvendeligt kuffertovertræk eller et kuffertbælte til at beskytte dine ejendele.

  1. Vær organiseret

Overvej at investere i en trolleykuffert med separate rum til tøj og en bærbar computer. Dette sparer tid ved sikkerhedskontroller. Mange rum med lynlås kan erstatte plastforbrug ved pakning.

  1. Rul vs. fold

Ruller du dit tøj sammen i stedet for at folde det, bruger du mindre plads, og du kan måske nøjes med kun at rejse med håndbagage. Ruller du tøjet, bliver det heller ikke krøllet, og du kan dermed reducere strømbrug ved strygning eller dampning af dit tøj.

  1. Bæltetricket

Her får du et enkelt fif til at holde skjortekraverne stive: Rul dit bælte sammen, og fold det ind i kraven, så du sparer både plads og strygning.

Samarbejde med en bæredygtig partner

Virksomheder, der samarbejder med BCD Travel, mindsker risici og øger bevidstheden om deres brand. Læs mere om fordelene ved at samarbejde med et TMC, der har bæredygtighed i højsædet.

“Svindlerne bruger kundernes medarbejderes rigtige navne og stillingsbetegnelser, som de finder på fx sociale medier. I nogle tilfælde kan de endda få kunden til at kontakte personalet på erhvervsrejsebureauet for at underrette dem om, at en leder fra kundeorganisationen fra et andet område eller land snart vil kontakte dem ang. en hastebooking,” forklarer Andreas Decker, som er Senior Vice President for Global Internal Audits hos BCD i Holland i en nylig artikel i Business Travel News. Artiklen opridser de tegn, som ifølge FBI kan tyde på mistænkelig aktivitet.

Decker fortalte BTN, at bookingsvindel “i mange tilfælde kun kan undgås med en mere effektiv opkaldsgodkendelsesproces, som overholdes til punkt og prikke. Det anbefales derfor, at man har godkendte rejseprofiler for alle medarbejdere og indfører en “ingen profil, ingen booking”-politik. Hvis politikundtagelser er nødvendige, skal der implementeres en mere effektiv godkendelsesproces. Kunder bør også advare deres medarbejdere om svindlernes forskellige bedragerimetoder.”

Stay in the know,
even on the go

Never want to miss a thing?

We'll get you the latest news, trends, insights and BCD news right in your inbox.