Vilkår og betingelser

Vigtig meddelelse

Generelt

 • Du bedes venligst læse rejseplansbekræftelsen grundigt og have den på dig på hele rejsen. Såfremt din rejseplan ikke stemmer overens med din forespørgsel, bedes du kontakte dit BCD Travel kontor med det samme. Du skal være opmærksom på, at vi ikke er ansvarlige for reklamationer, hvis du først reagerer efter deadline for billetudstedelse.
 • I forbindelse med ændringer eller annulleringer af denne rejseplan, bedes du kontakte dit BCD Travel kontor. Uden for åbningstiden bedes du kontakte BCD Travel’s 24-timersservice som anført øverst i din rejseplan.
 • Informationen i denne rejseplan er kun vejledende, og der kan således forekomme ændringer, da den er baseret på information oplyst af leverandørerne på det tidspunkt, som er anført øverst i denne rejseplan. Du bedes venligst kontrollere den aktuelle tidstabel før hver enkelt del af din rejse. Alle tider er lokaltider.
 • Bemærk venligst, at kontrakten kun er mellem dig og forhandleren/leverandøren, og at BCD Travel hverken kan garantere eller påtage sig nogen forpligtelser i forbindelse med levering af rejseservice. Forhandlerens/leverandørens generelle bestemmelser for kontrakten er gældende. Alle oplysninger i denne rejseplan er underlagt forhandlerens/leverandørens ændringer og bestemmelser.

Priser

 • Alle priser er anført inklusiv BCD Travel’s servicehonorar.
 • Der kan forekomme ændringer til alle priser, skatter, ekstraafgifter og forhandler/leverandørens servicehonorar uden forudgående varsel indtil billetten er udstedt.
 • Bemærk venligst, at lokale skatter og afgifter kan blive opkrævet under din rejse og kan derfor ikke blive faktureret i forbindelse med reservationen og/eller ved udstedelse af din billet.
 • Valutaomregningerne, som er vist i denne rejseplan, er lavet baseret på bankens gældende rate den dato, som er angivet øverst i dette dokument. Bemærk venligst, at nogle lokale skatter og afgifter kan blive faktureret under din rejse og kan ikke vises i forbindelse med reservationen.
 • Ændringer og annulleringer er tilladt indtil én dag før billetudstedelsesdato. Efter denne dato kan der opkræves et gebyr for ændringer og annulleringer afhængig af billetregler for din billet. BCD Travel’s honorar refunderes ikke, hvis der foretages ændringer eller annulleringer efter denne dato.
 • Medmindre andet er angivet, er det kun muligt at lave ændringer til datoen/tidspunktet for flyrejsen. Når der foretages ændringer til det oprindelige luftfartsselskab/ rejserute eller klasse, skal der købes en ny billet.
 • Ændringer til billetten kan kun foretages, såfremt der er ledige pladser til den givne billetpris. Såfremt der er begrænsede antal pladser, vil prisen normalt blive omregnet til en højere pris, og differencen vil blive opkrævet sammen med et eventuelt ændringsgebyr. Derudover skal alle vilkår, som gælder for den solgte billetpris, være opfyldt, når ændringen foretages: især restriktioner for minimum/maksimum ophold.
 • Prisen for flybilletten kan kun garanteres af rejseleverandøren, hvis din billetbestilling er foretaget inden for tidsfristen for billetudstedelse for denne rejse.

Flyrejser

 • Det er ikke tilladt at bytte om på rækkefølgen af dine flykuponer, med mindre det specifikt er anført af luftfartsselskabet. Du skal altid annullere din rejse før planlagte afrejsetidspunkt for dit fly. Ved udeblivelse, kan billetten ikke refunderes, med mindre andet er angivet.
 • Der kan forekomme ændringer til sædereservationen i denne bekræftelse grundet operationelle ændringer foretaget af luftfartsselskaberne.
 • Bemærk venligst at bagageregler og check-in tider kun er til din information. BCD Travel påtager sig ingen ansvar for rigtigheden, eftersom denne information udelukkende defineres luftfartsselskabet.
 • Bemærk venligst at når separate billetter er udstedt, påtager luftfartsselskabet sig intet ansvar for den videre rejse, såfremt der opstår forsinkelser.
 • Ved internationale rejser kræver nogle luftfartsselskaber, at du genbekræfter din returrejse. Vi anbefaler derfor, at du kontakter luftfartsselskabet inden din returrejse.
 • Såfremt du er medlem af et af de nævnte luftfartsselskabers bonusprogrammer, bør dit medlemsnummer også fremgå af rejseplanen.
 • Luftfartsselskaberne kan opkræve et honorar for ydelser såsom sædevalg og bagagehåndtering. Bemærk venligst at disse honorarer udelukkende fastsættes af luftfartsselskabet, og kan ændres uden forudgående varsel.

Rejsedokumenter

For- og efternavn i denne reservation skal være identisk med det i dit pas.
Bemærk venligst, at et billede ID er påkrævet til alle rejser – også inden for Schengen området.
Du skal være i besiddelse af dit Boarding Pass inden check-in fristens udløb.
For de fleste destinationer gælder det, at dit pas mindst skal være gyldigt i 6 måneder udover rejsens varighed. Kontroller venligst dit pas før afrejse.
Alle luftfartsselskaber er i henhold til loven forpligtet til at videregive data om alle passagerers flyrejse og reservation til de amerikanske toldmyndigheder. Ifølge de amerikanske myndigheder bliver data kun brugt til sikkerhedsmæssige formål.