Geef uw reizigers wat ze willen.
En houd ze in uw reisprogramma.

Veel van uw reizigers boeken hun hotels waarschijnlijk buiten uw programma.
Hoe krijgt u controle over hoteluitgaven en het boekingsgedrag van uw reizigers?

Ontdek het vandaag

Breng uw reizigers terug in het programma

Geef uw reizigers wat ze willen: de beste kamers voor de beste prijzen. En maak het ze vooral gemakkelijk.

De meeste kamers

Geef uw reizigers de kamers die ze willen: of het nu een boetiekhotel is of een wereldwijde keten. Neem vandaag nog contact met ons op en breng uw reizigers weer terug in uw programma.

Of bekijk onze video voor meer informatie over TripSource®.

Alle hotelkamers die uw reizigers willen.

Reizigers willen graag opties bij het boeken van een hotel: hun favoriete wereldwijde ketens, boetiekhotels, faciliteiten en locaties. En dat kan ertoe leiden dat zij buiten uw programma boeken, wat zo zijn risico’s heeft.

Wij maken het gemakkelijk om reizigers terug te brengen naar uw programma met hotels die ze willen dankzij TripSource®, ons platform voor zoeken en boeken. Hiermee kunnen ze snel en gemakkelijk de opties bekijken.
Zoals gewoonlijk staat een ervaren travelconsultant klaar om te helpen indien nodig.

Alles op één plek

BCD Travel brengt het aanbod van verschillende hotelproviders samen op één plaats. Uw zakenreizigers kunnen kiezen uit honderdduizenden kamers, waaronder ketens, zelfstandige en lang-verblijfaccommodaties. Of ze nu een keten of boetiekhotel willen, extra services en faciliteiten of een hotel in een bepaalde buurt…

Omdat ze binnen uw reisprogramma boeken, weet u zeker dat het met de veiligheid en besparingen wel goed zit.

Boek aan de beste prijs

Waarom tijd en geld verspillen met het zoeken naar de juiste hotelprijzen? Uw reizigers kunnen de beste tarieven op één plek vinden. Neem vandaag nog contact met ons op en breng uw reizigers weer terug in uw programma.

Of leer meer over Dynamic Performance Management van Advito.

De beste hotelprijzen. Zonder uitzondering.

We doorzoeken en combineren miljoenen hotelprijzen voor uw reizigers:

 • Prijzen van de hotelier
 • GDS-prijzen
 • Prijzen van derden
 • BCD Travel-prijzen
 • Door de klant onderhandelde prijzen

En er is meer. Bij veel van onze BCD Great Rates (ons bedrijfseigen Global Hotel Program) zijn extra voorzieningen inbegrepen, zoals gratis ontbijt, wifi en toegang tot de fitnessruimte. Dus meer waarde voor hetzelfde of zelfs minder geld.
Dit geeft zakenreizigers de kans om de juiste keuzes te maken. Veel eenvoudiger wordt het niet.

Hotels inkopen? Ja! Maar waar moet u beginnen?

Als u de hotelsourcing door ons laat uitvoeren, is de ROI met ons adviesbureau Advito gemiddeld 11:1. Het geheim? Dynamic Performance Management, waardoor u de voortdurende veranderingen in de hotelsector en wereldwijde markten een stapje voor blijft.

Maak het makkelijk

De beste boekingservaring voor uw reizigers en eenvoudig programmabeheer voor u: van inkoop tot rapportage. Neem vandaag nog contact met ons op en breng uw reizigers weer terug in uw programma.

Of bekijk onze video voor meer informatie over TripSource®.

Geen zorgen

U maakt zich zorgen dat uw zakenreizigers te veel tijd besteden aan het boeken van hotels? Met TripSource® kunnen ze in minder dan twee minuten overal, altijd en op elk apparaat een hotel boeken. TripSource® biedt dezelfde ervaring als consumentenboekingssites en stimuleert uw reizigers om binnen uw programma te boeken.

 • Aantrekkelijke en intuïtieve interface
 • Geavanceerde zoekfuncties
 • Boekingsherinneringen

Als uw reizigers met BCD Travel boeken, staan onze reisagenten tijdens hun hele reis voor ze klaar. Van een kleine omboeking tot een groot, ernstig incident, wij bieden hulp als dat nodig is.

Maak het uzelf makkelijk

Met BCD Travel levert u simpelweg het beste hotelprogramma voor uw reizigers. We zijn er voor u, van sourcing tot het betrekken van uw reizigers, vergelijken en boeken, betalingen, zorgplicht en inzicht.
En omdat hotels slechts een onderdeel zijn van uw reisprogramma, krijgt u nog meer waarde door met ons samen te werken in uw hele programma.

Welke voordelen heeft dit voor u

Geef uw reizigers wat ze willen en boek geweldige resultaten. Krijg volledige controle over uw reisuitgaven en zorg voor de veiligheid van uw reizigers. En geef ze toegang tot de beste boekingservaring terwijl u meer winst maakt op hotelboekingen.

Neem de touwtjes in handen

We geven uw reizigers wat ze willen: eenvoudig de beste kamers voor de beste prijzen boeken. We maken hen meer betrokken, zodat u uw programma nog beter kunt beheren. Klaar om te beginnen?

Of bekijk onze video om meer te leren over reizigersbetrokkenheid van Advito.

Breng alle reisuitgaven weer uw programma in

Aan slechts 50% van de tripnachten is een overnachting gekoppeld. Als zakenreizigers buiten uw reisprogramma boeken, kan dat resulteren in extra kosten en risico’s. Vaak zijn ze zich hiervan niet bewust. Met het juiste aanbod en betrokkenheid, kunt u ze terugbrengen binnen uw programma.

Geef uw reizigers de keuze

Geef uw reizigers de kans om te kiezen voor hun favoriete wereldwijde merken, onafhankelijke boetiekhotels en opties met tarieven voor bedrijven en consumenten. Ons aanbod bestaat uit:

 • de GDS
 • onze eigen onderhandelde hotels
 • uw eigen onderhandelde hotels
 • contentaanbieders van hotels en accommodaties

Met het verzamelde aanbod hebben uw reizigers miljoenen opties om op één plek aanbod te vergelijken.

Betrek uw reizigers

Het succes van uw hotelprogramma staat en valt met de betrokkenheid van uw reizigers. We helpen u om de naleving en de geloofwaardigheid van uw programma te verbeteren.

Krijg de beste ervaring

Geef uw reizigers de beste manier om alle kamers en tarieven te boeken die zij willen. En begin met de juiste tools die het meeste halen uit uw reisprogramma. Klaar om te beginnen?

Of bekijk onze video voor meer informatie over TripSource®.

Verbeter de ervaring

De verwachtingen van de moderne zakenreiziger zijn hoog. Ze willen onafhankelijk het aanbod vergelijken en boeken met hun favoriete tools. Geen probleem! Met TripSource® geeft u ze een ervaring die is geïnspireerd op de consumentenplatforms waar reizigers dol op zijn. En als ze een persoonlijke touch willen, staan onze reisagenten voor hen klaar.

Laat uw reizigers hun eigen beslissingen nemen en doe daar uw voordeel mee

82% van de reizigers jonger dan 35 jaar wil graag hun eigen ding doen met het reisprogramma. Geef reizigers de mogelijkheid om binnen uw programma hun eigen beslissingen te nemen. TripSource maakt het eenvoudig voor reizigers om het aanbod te vergelijken en hotels te boeken waar en wanneer hen dat het beste uitkomt.

 • Zelf boeken, maar met support en veiligheid
 • Meer keuzemogelijkheden dan ooit – inclusief favoriete hotelketens en boetiekhotels
 • Extra functies zoals fotogalerijen, TripAdvisor-beoordelingen, interactieve kaarten
 • Ongeëvenaarde zoek- en boekingservaring – net zoals consumentenwebsites

Alle boekingen die via ons worden gemaakt, ongeacht of dat via een agent of TripSource gebeurt, stromen in op ons DecisionSource® Intelligence & Analytics-platform.

Uitgeven en besparen

Dankzij sourcing en audits haalt u het meeste uit uw contracten met leveranciers en uw zakelijke reisbudget. Wij staan klaar om u te helpen en ondersteunen. Klaar om te beginnen?

Of download onze case study.

Verhoog uw winst

Wist u dat een bedrijf dat jaarlijks gemiddeld $ 5 miljoen aan hotels betaalt, maar liefst $ 122.500 kan besparen? En prijs- en beschikbaarheidsaudits kunnen zelfs een besparing van $ 225.000 opleveren. Hotelsourcing kan u een mooie besparing opleveren.

Sourcing en audit

Iets om in het achterhoofd te houden als u begint met sourcing en audits:

 • Hanteer een onconventionele aanpak voor sourcing: gebruik zowel vaste als dynamische onderhandelingen met voorkeurspartners om effectiever te zijn.
 • Voer zowel standaard GDS-tariefaudits als prijsbeschikbaarheidsaudits uit. Deze combinatie levert u meer op dan alleen een standaard GDS-tariefaudit.

Vervolgens: analyseren en handelen

Zodra u het beste hotelprogramma hebt opgezet, begint u met het analyseren van de gegevens en handelt u op basis van de resultaten. Met DecisionSource® Intelligence & Analytics kunt u gegevens over reisgedrag en onkosten bewaken voor snelle, precieze beslissingen die uw hotelprogramma verbeteren.

 • Controleer uw totale hotelkosten
 • Meer inzicht in uw hotelboekingen
 • Vergelijk uw prestaties met contracten van voorkeur hotels
 • Identificeer gemiste hotelkansen en onderneem actie
 • Analyseer en beïnvloed het boekingsgedrag van uw reizigers
 • Krijg een nog beter overzicht van de prestaties van uw hele hotelprogramma

Veiligheid staat voorop

Met de juiste tools en oplossingen houdt u uw reizigers veilig, waar ze ook zijn. U vermindert reis- en programmarisico’s en voldoet aan uw zorgplicht. Klaar om te beginnen?

Uw reizigers veilig houden

Het is in de wereld van vandaag de dag niet zozeer de vraag of er zich een crisis zal voordoen, maar wanneer. En als het gebeurt, telt elke seconde. U moet weten waar uw zakenreizigers zijn, of ze getroffen zijn en ze snel en precies kunnen bereiken om hulp te bieden wanneer ze die het hardst nodig hebben. Dit kan als zij boeken met BCD Travel.

Denk vooruit

Houd uw zakenreizigers veilig met proactieve en reactieve strategieën. Creëer processen die in lijn zijn met uw eigen interne security. We zijn flexibel. Dat betekent dat u onze oplossing kunt gebruiken voor één hiaat of om al uw reisrisicomanagementbehoeften te dekken.

Reageer snel en precies

Bereid uw reizigers vóór hun reis voor op potentiële risico’s. Houd ze vervolgens in de gaten waar ter wereld ze ook zijn en neem contact op als er sprake is van een crisis. Houd ze veilig met DecisionSource®:

 • Weet op elk moment waar uw reizigers zijn met een kleurengecodeerde, interactieve map.
 • Verminder uw risico’s met securityrapporten en inzichten in de potentiële securitydreigingen.
 • Weet direct wanneer er sprake is van een gebeurtenis die van invloed is op uw reizigers, met 24/7 impactwaarschuwingen op maat.
 • Neem contact op met reizigers om ze te waarschuwen over risico’s en om te controleren of ze veilig zijn.

Neem contact op

 • Dutch form

 • Wilt u weten wat we voor uw organisatie kunnen betekenen?

  Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.
  • Bent u al klant? Neem dan contact op met uw accountmanager.
  • Wilt u een hotel boeken, neem dan rechtstreeks contact op met uw BCD Travel boekingsteam.